Even voorstellen!

Hieronder vertel ik graag het verhaal achter dit bedrijf!

Wie zit er achter Handmade by NBK?
Mijn naam is Nicole Beijer-Kaper, ik ben 37 jaar oud en moeder van 2 superlieve kindjes! Mijn dochter Indy van 9 en mij zoontje Brett van 4 jaar. Samen met mijn man Colin en de kindjes wonen wij in Purmerend. Eigenlijk ben ik altijd wel een creatieveling geweest, altijd bezig met tekenen, knutselen, schilderen en freubelen.

Naast moeder zijn, werkte ik voorheen ook parttime in het onderwijs als juf. De komende tijd ga ik echter op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst iets dat ik goed kan combineren met het creatieve, want daar ligt mijn hart!

Hoe is Handmade by NBK ontstaan?
Na de geboorte van mijn zoontje, had ik het natuurlijk even te druk om creatief bezig te zijn. Maar na een paar maanden, begon het weer flink te kriebelen! Maar ja, wat moest ik nou weer eens gaan doen? Via Pinterest kwam ik bij ''handlettering'' terecht en ben gewoon heel basic begonnen met potloden, fineliners en een bulletjournal. Gewoon eens wat dingetjes namaken, uitproberen en ik vond het toen eigenlijk al heel snel heel leuk! Je kunt met handlettering namelijk zoveel verschillende kanten op! Het is heel erg afwisselend door de vele lettertypes, vormen, illustraties, materialen en ondergronden die je kunt gebruiken.

Op een gegeven moment maakte ik regelmatig persoonlijke wenskaarten voor familie of vrienden en van veel mensen kreeg ik steeds vaker de opmerking: "Het is super mooi wat je maakt, je moet er wat mee gaan doen!" En zo is eigenlijk het balletje gaan rollen...

De inschrijving bij de Kamer van Koophandel werd in april '19 een feit! In het begin verkocht ik vooral met de persoonlijke wenskaarten, maar nu is het assortiment al uitgebreid met (herbruikbare) stickers, porseleinen bordenpostersborrelplanken en nog veel meer!

Waar staat Handmade by NBK voor?
Het motto voor alle Handmade by NBK-producten is: handgemaaktorigineel en daardoor altijd uNiek!

Dat is ook echt wat ik met dit bedrijf wil bereiken! Het is mijn doel om voor iedereen persoonlijke, unieke producten te leveren en hoop daarmee een hoop klanten blij te maken.

Handmade by NBK staat ook zeker voor vernieuwen en doorontwikkelen, om jullie zo steeds weer te kunnen verrassen met nieuwe, leuke producten! 

Houd voor nieuwe producten ook goed de Facebook- en Instagrampagina in de gaten!

© 2019 - 2024 Handmade by NBK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel